ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 210 3243230

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Έχετε τη δυνατότητα να καταχωρήσετε την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

1.Μέθοδος Αντικαταβολής (Μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδος)

-Δωρεάν για παραλαβή από κατάστημα.
-Για παραγγελίες κάτω των 50€ με τόπο παράδοσης εντός Ελλάδος το κόστος τις αντικαταβολής ανέρχεται στα 2.45€ και για παραγγελίες άνω των 50€ η αντικαταβολή είναι δωρεάν. Η πληρωμή γίνεται στον εκάτοστε υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρίας.
-Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για παραγγελίες που προορίζονται σε περιοχές εκτός Ελλάδος.

2.Πληρωμή με πιστωτική, χρεωστική, προπληρωμένη κάρτα

Το ηλεκτρoνικό μας κατάστημα δέχεται τις πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners και Discover. Δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα αποπληρωμής του εκάστοτε ποσού σε δόσεις. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank που χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL).

3.Πληρωμή μέσω Paypal

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογαρισμό σας στο Paypal για να εξοφλήσετε την παραγγελία σας.  Επιλέγοντας αυτό τον τρόπο πληρωμής θα οδηγηθείτε στο On-line ασφαλές σύστημα συναλλαγών της Paypal.

4. Πληρωμή με κατάθεση/ έμβασμα

Αν επιθυμείτε να εξοφληθεί η παραγγελία σας μέσω κατάθεσης/ εμβάσματος στην τράπεζα, βεβαιωθείτε πρώτα οτι έχετε λάβει επιβεβαίωση απο εμάς για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και την επιτυχή καταχώρηση της παραγελίας. Παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε με email στη διεύθυνση esales@therosae.com και να μας επιδείξετε το αποδεικτικό στοιχείο κατάθεσης του ποσού στο λογαριασμό της Eταιρείας, που τηρείται στην Alpha bank με IBAN GR2501401770177002002000934, εντός 5 εργάσιμων ημερών. Μέχρι τότε τα προϊόντα της παραγγελίας σας θα παραμένουν δεσμευμένα. Μετά το πέρας της προθεσμίας, η παραγγελία σας θα ακυρώνεται αυτόματα. Σε περίπτωση εκπρόθεσμης καταβολής παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας. 

5. Πληρωμή με Masterpass

Σας προσφέρεται η δυνατότητα πληρωμής μέσω του ηλεκτρονικού πορτοφολιού σας. Επιλέγοντας την επιλογή πληρωμής με το Masterpass, συνδέεστε στο ψηφιακό πορτοφόλι που έχετε δημιουργήσει στην τράπεζα συνεργασίας σας και επιλέγετε την κάρτα που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε.

Σημειώστε οτι κατά τη διάρκεια πληρωμής με κάρτες, καμία πληροφορία που αφορά τις κάρτες σας δε γνωστοποιείται στην επιχείρησή μας.