ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 210 3243230

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Λάθος ή ελαττωματικό προϊόν
Στην περίπτωση που ο πελάτης διαπιστώσει οτι το προϊόν είναι λάθος ή ελαττωματικό, θα πρέπει να επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στο esales@therosae.com και να δηλώσει αν θέλει επιστροφή των χρημάτων ή αντικατάσταση του προϊόντος. Στη συνέχεια θα εξετάσουμε το πρόβλημα και θα επικοινωνήσουμε μαζί του ώστε να τον ενημερώσουμε για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί. ‘Ολα τα προϊόντα επιστρέφονται στην εταιρεία με έξοδα αποστολής του πελάτη. Εφόσον διαπιστωθεί οτι πράγματι το προϊόν είναι ελαττωματικό ή λανθασμένο, η Εταιρεία θα προβεί σε αντικατάσταση του προϊόντος με ίδιο ή άλλο ίσης αξίας (εάν το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο), εκτός και αν ο πελάτης επιθυμεί την επιστροφή των χρημάτων του. Στην περίπτωση αντικατάστασης η Εταιρεία αποστέλει το προϊόν στον πελάτη χωρίς επιπλέον επιβάρυνση του πελάτη και του επιστρέφει τα έξοδα που πλήρωσε για την επιστροφή του ελαττωματικού ή λανθασμένου προϊόντος. Στην περίπτωση επιστροφής των χρημάτων, η Εταιρεία επιστρέφει στον πελάτη την αξία του προϊόντος και τα έξοδα αποστολής και επιστροφής.       

Υπαναχώρηση
Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας του, επιστρέφοντας το προϊόν ή τα προϊόντα στην αρχική τους κατάσταση επιβαρυνόμενος από τα έξοδα επιστροφής. Ο πελάτης διατηρεί επίσης το δικαίωμα υπαναχώρησης στην περίπτωση που δεν παραλάβει την παραγγελία του εντός 30 ημερολογιακών ημερών από τη σύναψη της πώλησης.
Σε περίπτωση άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης για οποιονδήποτε λόγο, η Εταιρεία θα επιστρέψει το ποσό που κατέβαλε ο πελάτης εντός τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών, εφόσον δηλώσει ο ίδιος οτι επιθυμεί την επιστροφή χρημάτων. Στην περίπτωση που επιθυμεί αντικατάσταση ενός προϊόντος με κάποιο άλλο το ποσό θα συμψηφίζεται με την αξία αυτού.

Η Εταιρεία δέχεται την επιστροφή όλων των ειδών μέσα σε 14 μέρες από την ημερομηνία παράδοσης, συμπληρώνοντας ένα ειδικό έντυπο επιστροφής, αρκεί αυτά να επιστρέφονται καθαρά, χωρίς σπασίματα, αχρησιμοποίητα και στην αρχική τους συσκευασία με οτι ταμπελάκια είχαν πάνω. Την ευθύνη για την ασφαλή επιστροφή των προϊόντων έχει ο αγοραστής. Η Εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει για προϊόντα που τυχόν χαθούν ή καταστραφούν κατά την επιστροφή τους. Σε κάθε περίπτωση συνίσταται ο πελάτης να κρατά τα αποδεικτικά παραστατικά αποστολής.