ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 210 3243230

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Για πάνω από 3 δεκαετίες, η ΘΕΡΟΣ ΑΕ αποτελεί μία από τις κορυφαίες Ελληνικές εταιρείες λιανικής πώλησης που δραστηριοποιούνται στην τουριστική αγορά. Εξυπηρετούμε χιλιάδες πελάτες κάθε χρόνο στα 4 καταστήματα που διαθέτουμε στην περιοχή της Πλάκας στην Αθήνα.

Στα καταστήματά μας θα συναντήσετε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον και μια ευρεία γκάμα προϊόντων στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Εκτός από παραδοσιακά προϊόντα, αναμνηστικά αντικείμενα και ρούχα, θα βρείτε χειροποίητα αντικείμενα για το σπίτι ή το χώρο εργασίας σας καθώς και μοναδικά κοσμήματα εμπνευσμένα από την Ελληνική ιστορία και τον Ελληνικό πολιτισμό.

Όραμα μας είναι να συνεχίσει η ΘΕΡΟΣ ΑΕ να αναπτύσσεται και να προσφέρει στους χιλιάδες πελάτες που την εμπιστεύονται τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.

Στην προσπάθεια αυτή, και με γνώμονα πάντα τις ανάγκες των πελατών μας, ανοίξαμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και είμαστε παρόντες πια σε παγκόσμια κλίμακα. Στο διαδικτυακό μας χώρο, θα μπορείτε να βρείτε επιπλέον ειδικές προσφορές καθώς και τα δημοφιλέστερα προϊόντα μας.

Στη ΘΕΡΟΣ ΑΕ η γνώμη σας μετράει. Θα χαρούμε να ακούσουμε τις σκέψεις και τα σχόλιά σας, γι’αυτό μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

email: info@therosae.com, esales@therosae.com

:Theros 

Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και από κοντά στην επόμενη επίσκεψή σας στην Αθήνα.